Zonnebank

Bij Beauty by Joyce, onze zonnestudio met de nieuwste technologieën, nodigen we je uit om de stralende zon te omarmen met onze zonnebanken van wereldklasse: de Zonnebank 800, Zonnebank 1100 en de innovatieve LightVision.

Zonnebank 800: Stap binnen in een wereld van verfijnde bruining met onze Zonnebank 800. Deze geavanceerde zonnebank biedt niet alleen een luxueuze en comfortabele ervaring, maar ook een gelijkmatige en prachtige bruining die je teint zal verbeteren en je een natuurlijke gloed zal geven.

Zonnebank 1100: Voor degenen die op zoek zijn naar ultieme zongebruinde perfectie, is er onze Zonnebank 1100. Met geavanceerde technologie en individueel instelbare functies, kun je je zongebruining aanpassen aan je specifieke behoeften. Laat je huid stralen en ontdek het ultieme gevoel van ontspanning en luxe.

LightVision: Beauty by Joyce onderscheidt zich met de baanbrekende LightVision-technologie. Deze zonnebank combineert de voordelen van UV-licht met speciaal ontworpen lichttherapie om je huid te verwennen en te verjongen. Stap in onze LightVision-zonnebank voor een ervaring die verder gaat dan alleen een schitterende bruining. Het is een reis naar hernieuwde vitaliteit en frisheid.

Bij Beauty by Joyce streven we naar de hoogste normen in veiligheid en comfort, zodat je met een gerust hart van onze zonnebanken kunt genieten. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te begeleiden en te adviseren over de juiste keuze voor jouw huidtype en behoeften.

Ontdek bij ons de kracht van stralende schoonheid en zelfvertrouwen. We willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt en voor de kans om je te begeleiden op je reis naar een gezondere en stralendere huid.

Kom langs bij Beauty by Joyce en ervaar de magie van de zon met onze Zonnebank 800, Zonnebank 1100 en LightVision. Samen creëren we prachtige momenten van schoonheid en ontspanning.