Hennabrows

Hennabrows

Heb je wenkbrauwen die te dik, te dun of te licht zijn? Dan is een Hennabrows behandeling perfect voor jou. Dit is dé oplossing als je geen permanente make-up wilt, maar ook niet dagelijks je wenkbrauwen volledig opnieuw wil bijwerken. Deze behandeling omvat het verfijnen van je wenkbrauwen door te harsen, epileren en in te kleuren met een speciale wenkbrauwpoeder genaamd Henna.

Henna geeft kleur aan zowel de haren als de huid, waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen subtiel zijn bijgewerkt met make-up. Hierdoor hoef je je wenkbrauwen ongeveer 9-14 dagen niet bij te tekenen. De henna-kleur blijft namelijk op de huid zitten gedurende deze periode, terwijl de haren ongeveer 5 weken lang gekleurd blijven.

Wenkbrauwen spelen een cruciale rol in je gezichtsuitdrukking en vormen een belangrijk focuspunt om een prachtige, vrouwelijke uitstraling te creëren. Ik breng je wenkbrauwen in een mooie, natuurlijke vorm door zorgvuldig harsen met wax en het gebruik van een pincet. Harsen is een effectieve behandeling tegen ongewenste haren omdat het de haren met wortel en al verwijdert. Bovendien worden je wenkbrauwen vooraf nauwkeurig opgemeten om de ideale vorm te bepalen.