Biab behandeling


Het begrip "BIAB" wordt tegenwoordig vaak gebruikt, maar wat houdt het eigenlijk in? BIAB staat voor "Builder In A Bottle" en wordt geleverd door het merk The Gel Bottle. Het betreft een stevige, flexibele en glanzende gel die gelijkmatig wordt aangebracht op de natuurlijke nagel.

BIAB draagt bij aan de groei en de versteviging van de natuurlijke nagel. Door de unieke ingrediënten in BIAB worden je nagels gestimuleerd om gezonder te groeien en sterker te worden. Dit vormt een aanzienlijk contrast met acrylnagelbehandelingen, die juist schadelijk kunnen zijn voor de natuurlijke nagel en deze verzwakken.

Voor wie is BIAB geschikt?
BIAB is ideaal voor iedereen die graag altijd goed verzorgde en gelakte nagels wil, maar tegelijkertijd geen kunstmatige producten wenst die de natuurlijke nagels beschadigen. Heb je last van nagelbijten? Dan is BIAB ook een uitkomst. Doorbreek deze vervelende gewoonte en geef je nagels de zorg en aandacht die ze verdienen. BIAB versterkt de nagel direct en bevordert een gezonde groei. Dankzij de krachtige eigenschappen van BIAB wordt het lastig om nog aan je nagels te bijten.

Last van zwakke nagels?
Heb je van nature zwakke nagels die gemakkelijk scheuren en waarop nagellak of gellak niet goed blijft zitten? Ook in dat geval biedt de BIAB-behandeling in onze salon uitkomst.

Kortom, als je het beste wilt voor je nagels en een verzorgde uitstraling zoekt, dan is BIAB geschikt voor iedereen. BIAB is verkrijgbaar in diverse prachtige natuurlijke kleuren en blijft tussen de drie en vier weken mooi op de nagels zitten. Als je de naturel tinten van BIAB wat te ingetogen vindt, weet dan dat elke BIAB-behandeling gecombineerd kan worden met ons uitgebreide assortiment aan gellakkleuren.