Tanden bleken

Tanden bleken


Bij Beauty by Joyce maken we het voor vrijwel iedereen mogelijk om te stralen met een prachtig witte glimlach. Onze tandenbleekbehandeling is gebaseerd op het 'power-bleaching' principe. We gebruiken bleekgels met een NON-peroxide basis, lampen zonder warmteafgifte en een pH-neutrale gel. Dit alles zorgt ervoor dat je tanden in minder dan een uur schitterend wit worden. Wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring bevestigen dat deze technologie absoluut risicovrij en veilig is voor je tanden, tandvlees, glazuur en eventuele bruggen, vullingen of kronen. Sinds 1 november 2012 wordt er geen peroxide meer gebruikt in onze bleekgels, vanwege nieuwe Europese richtlijnen. Na deze behandeling kunnen je tanden tot wel 12 tinten lichter worden!

Basisbehandeling
Het proces begint met een persoonlijk gesprek. Tijdens de behandeling wordt een mondklem geplaatst, wat een werkruimte creëert zonder je mond wijd te hoeven openen. De bleekgel wordt aangebracht op je tanden. Het blauwe licht van de bleeklamp activeert de gel en versnelt het proces. Dit gebeurt één keer. Na het verwijderen van de mondklem kun je je mond spoelen. De specialist geeft je aanwijzingen voor de eerste 24 uur.

Deze behandeling duurt 2 x 20 minuten. (Het individuele resultaat kan variëren.)

De Bronze behandeling
De procedure begint met een persoonlijk gesprek. Je lippen worden vooraf ingesmeerd met vaseline om barstjes tijdens de behandeling te voorkomen. Een mondklem wordt geplaatst voor een comfortabele 'werkruimte' zonder je mond ver te openen. De hoeveelheid bleekgel is verdubbeld vergeleken met de basisbehandeling. Het blauwe licht van de bleeklamp activeert de gel en versnelt het proces, dit gebeurt vier keer. Na het verwijderen van de mondklem kun je je mond spoelen. Het resultaat is direct zichtbaar. De specialist geeft je aanwijzingen voor de eerste 24 uur.

Deze behandeling duurt 4 x 20 minuten. (Het individuele resultaat kan variëren.)

De Silver behandeling
De aanpak start met een persoonlijk gesprek. Voor aanvang worden je lippen ingesmeerd met vaseline om barstjes te voorkomen. Een mondklem wordt geplaatst om een comfortabele werkomgeving te creëren zonder je mond wijd te hoeven openen. De hoeveelheid bleekgel is verdubbeld ten opzichte van de VIP-behandeling. Het blauwe licht van de bleeklamp activeert de gel en versnelt het proces, dit gebeurt vijf keer. Na het verwijderen van de mondklem kun je je mond spoelen. Het resultaat is direct zichtbaar. De specialist geeft je aanwijzingen voor de eerste 24 uur.

Deze behandeling duurt 5 x 20 minuten. (Het individuele resultaat kan variëren.)

De Lamp
Bij Beauty by Joyce gebruiken we gepatenteerde lampen om de whitening gel te activeren. Deze speciaal ontworpen lamp is ideaal voor tandenbleken. Onze bleekgels, ontwikkeld voor tandenbleken, voldoen aan de recentste Europese richtlijnen. Deze non-peroxide gels veroorzaken geen gevoeligheid of pijn. We adviseren echter zwangere vrouwen om de behandeling over te slaan. Onthoud dat niet-natuurlijke materialen in de mond na de behandeling niet verder kleuren dan ze waren tijdens de tandenbleekbehandeling.

Belangrijke punten:
- Poets je tanden voorafgaand aan de behandeling.
- Kom vijf minuten voor je afspraak aan.
- Beperk voedsel, drank en roken gedurende 48 uur na de behandeling (richtlijnen worden verstrekt).