Wimperextensions

Wimperextensions


Zeg vaarwel tegen mascara en uitgelopen make-up met deze schitterende wimperextensions. Of je nu kiest voor de 'one by one' techniek of voor de 'Russian volume', je kunt de hele dag genieten van prachtige wimpers. Deze extensions zijn bestand tegen zwemmen, sporten, slapen en douchen, en je wordt 's ochtends wakker met een betoverende oogopslag.

Wat zijn Wimperextensions?
Met de 'one by one' methode worden individuele wimperextensions op elke eigen wimper geplaatst. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar, waardoor een zo natuurlijk mogelijk resultaat wordt bereikt. De wimpers zijn flexibel, extreem licht en hebben een prachtige glans.

Bij de 'volume wimperextensions' techniek worden er 3 of 6 wimperextensions geplaatst op elke eigen wimper, afhankelijk van je keuze en lengte. Dit is eveneens niet schadelijk voor je natuurlijke wimpers. Na het aanbrengen is het belangrijk om 24 uur lang geen water op je wimpers te laten komen. Daarna zijn ze volledig onderhoudsvrij en heb je geen mascara meer nodig.

Wil jij dit ook?
- Elke dag ontwaken met een stralende oogopslag.
- Altijd lange, weelderige wimpers, zelfs tijdens het sporten en zwemmen, zonder uitlopende mascara.
- Afscheid nemen van geknoei met mascara en wimperkrultangen.
- Een frisser en jeugdiger uiterlijk zonder eindeloos voor de spiegel te staan.

Belangrijk om te weten over Wimperextensions:

Voorbereiding voor de behandeling:
Kom zonder mascara en indien mogelijk zonder contactlenzen naar de afspraak voor een optimale ervaring.

Duur van de behandeling:
Het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van je eigen wimpers.

Duurzaamheid van de wimperextensions:
De levensduur van de wimperextensions is afhankelijk van je natuurlijke wimpercyclus en de verzorging. Gemiddeld blijven ze 3 tot 5 weken zitten. Na 2 weken kun je een 'refill' afspraak maken om de extensions bij te werken en er op je best uit te blijven zien. Voor behoud van volle wimpers is het aanbevolen om elke 2-3 weken een opvulbehandeling te nemen.

Onderhoud van wimperextensions:
Houd de extensions gedurende de eerste 24 uur schoon en droog. Vermijd direct stromend water op de wimpers. Wrijf niet horizontaal in je ogen, dit kan leiden tot breuk van de wimpers. Kam ze voorzichtig uit met het meegeleverde wimperborsteltje. Je kunt ook extra 'wimperfoam' aanschaffen in de salon voor grondige reiniging.

Verwijdering van wimperextensions:
Probeer de wimpers nooit zelf te verwijderen. Laat dit altijd in de salon doen met behulp van een speciale gel remover. Gebruik geen andere gels of oliën, omdat dit je eigen wimpers kan beschadigen.